Weddingplanner
Stephanie de Groot

Partycoach

Je eigen feest met een beetje hulp

Met een partycoach organiseer Je je eigen feest als een pro!

Na het organiseren van heel veel feesten en bruiloften, is het tijd om als partycoach anderen te helpen om hun eigen unieke feest te organiseren met behulp van mijn kennis en netwerk.

Het organiseren van een feest kan aanvoelen als een militaire operatie, zeker als je gaat trouwen of een mijlpaal wil vieren. Met alle adviezen en emoties van iedereen, kan het soms enorm overweldigend voelen.

Jij hebt zoveel ideeën en je partner, familie en vrienden hebben nog meer ideeën! De een nog leuker dan de ander. En dan ben je nog niet eens begonnen met het aanmaken van een Pinterest-bord.

Verder geen druk, maarr HELP! Dat ga ik doen! Samen maken we van al die ideeën een plan en daarna help ik je om dit plan ook waar te maken.

Je haalt diep adem, vergeet alles wat iedereen vindt dat moet om dat ‘Pinterest’ feest te organiseren en we beginnen. Waarom gaan jullie trouwen? Of waarom wil je je 40ste verjaardag groots vieren? Hoe veel geld heb je er eigenlijk voor over? Wat wil je vooral niet en wat juist wel?

Als ervaren partycoach geef ik je de handvatten om volop te genieten van de voorpret en ben ik je vraagbaak zodat jij je feest zelf goed kan organiseren.

Scroll naar beneden voor meer info.

Partycoach

Kies jouw Partycoach-pakket 

Losse sessie

Heb je een aantal vragen of wil je op weg geholpen worden? Dan is dit ideaal. Vooraf geef je aan waar je hulp bij wil. Dit kan van alles zijn. Van een plan bedenken tot een draaiboek maken of een budget opstellen. Deze sessie duurt 1 uur en kost € 75,00 incl. BTW.

 

Pre-party pakket

Vind je het leuk om zo veel mogelijk zelf te doen, maar kun je wel wat hulp gebruiken? In 8 sessies van een uur coach ik je naar je feest of jullie bruiloft. Ik zorg ervoor dat jullie alles op tijd regelen, maar ik help jullie ook met alle vragen waar je tegen aanloopt. Als bonus maak ik een uitgebreid draaiboek voor je.
Kosten zijn € 550,00 incl. BTW.

Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten in zo'n coach gesprek?
Zoals de naam al doet vermoeden, coach ik jouw naar je droomfeest of -bruiloft. Afhankelijk van jouw behoefte, help ik je bij de organisatie. Jij organiseert alles zelf, maar ik help je wel met handige tips en kan je in contact brengen met mijn favoriete leveranciers.
Kan ik na 1 sessie ook nog het pre-party pakket kiezen?
Mocht je na 1 gesprek toch het pre-party pakket willen afnemen, dan kan dit natuurlijk. Deze 1ste sessie kunnen we dan van de prijs afhalen.
Kan ik dit ook als cadeau geven?
Natuurlijk! Gaat je zoon trouwen of wordt je vrouw 40 en gun je hun een beetje hulp bij de organisatie? Dan is dit natuurlijk een heel leuk cadeau.

Laten we er een feest van maken!