beautiful wedding couple PUGK87G - Wedding
Jullie gaan trouwen! En nu?

Weddingplanner

Ik maak van jouw bruiloft een feestje!

Je gaat trouwen, wil alles meemaken en overal van genieten!

Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat je niet al overspannen bent voordat je huwelijksfeest überhaupt begonnen is? Een weddingplanner kan je daar bij helpen!

Een weddingplanner is onderdeel van jullie feest, er moet dus een klik zijn! In een eerste gesprek leren we elkaar kennen en geven jullie aan wat jullie wensen zijn. Hebben jullie er na dit gesprek vertrouwen in dat ik jullie huwelijksfeest tot een onvergetelijk gebeurtenis maak, dan maak ik een offerte. Besluiten jullie om met mij verder te gaan, dan ga ik natuurlijk meteen aan de slag!

Weddingplanner

Wil je zelf vooral genieten van jullie huwelijksfeest en wil je jullie vrienden ook niet belasten met het ceremoniemeesterschap? Dan kun je mij inhuren als full service weddingplanner. Wat houdt dat in?

Na een kennismakingsgesprek, maak ik op basis van jullie wensen een plan. Als dit plan definitief is, maak ik een  draaiboek, help ik met het samenstellen van de gastenlijst, doe ik een voorstel voor locaties, styling, entertainment, catering, vervoer etc. Als alle keuzes zijn gemaakt, onderhoud ik het contact met de leveranciers, maar ook met jullie bruidspersoneel. Zij kennen jullie als geen ander en kunnen mij daarom goed helpen bij het invullen van persoonlijke details. Tijdens het huwelijksfeest heb ik zelf de regie, zo kunnen jullie en jullie bruidspersoneel optimaal genieten! Hoe jullie droombruiloft er ook uit ziet, het belangrijkste is dat het jullie feest is! Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan bedenken?

fotos web 1 van 13 - Wedding
man kissing woman forehead 3014857 - Wedding

Professioneel ceremoniemeester

Jullie vinden het eigenlijk heel leuk om je eigen bruiloft vorm te geven, maar kunnen wel wat inspiratie en organisatietalent gebruiken om van jullie plan een goed lopend feestje te maken. Ik kan helpen, zodat jullie een relaxte aanloop naar het huwelijksfeest hebben. Enkele maanden vooraf spreken we het hele huwelijksfeest door. We lopen alles na en zetten de puntjes op de i. Samen bespreken we wat nog gedaan moet worden en wat jullie hierin van mij kunnen verwachten. Een maand voor aanvang van jullie huwelijk neem ik het contact met de leveranciers over. Daarnaast onderhoud ik het contact met de gasten en ben ik jullie ceremoniemeester. Op het huwelijksfeest zelf ben ik dus aanwezig om te zorgen dat alles goed verloopt, zodat jullie en jullie vrienden het hele feest meemaken! Willen jullie meer weten?

Ik help je ook met het organiseren van

pouring champagne into a glass ZD7CPMA 433x640 - Wedding

Veel gestelde vragen

Wat kost het om Kirsch als weddingplanner in te huren?

Huur je Kirsch in als weddingplanner, dan maak ik vooraf een inschatting van het aantal uren dat ik denk nodig te hebben voor de organisatie van jullie huwelijk.  Op basis hiervan maak ik dan een offerte met 1 vast bedrag. Natuurlijk kan ik ook losse uren rekenen, de keus is aan jou. Het uurtarief is € 80 inclusief BTW. Huur je mij in als ceremoniemeester, dan reken ik een vast bedrag van van € 2250 inclusief BTW. Ik ben dan aanwezig op jullie huwelijksdag en ben vooraf ongeveer 20 uur bezig met het voorbereiden van jullie dag.

Organiseer je ook huwelijksfeesten in het buitenland?

Ja, Kirsch organiseert ook huwelijken in het buitenland. Dus droom je altijd al van trouwen op een zandstrand of in de Franse Alpen, ik help je graag.

Wat doet een weddingplanner?

Dat hangt af van de afspraak die we maken. Over het algemeen organiseert een weddingplanner jouw huwelijksfeest en bewaakt deze ook jouw budget. Ik adviseer je bij de keuzes die je moet maken en zorg voor een goed lopend en relaxed programma voor jou en je gasten.  Een weddingplanner kent de (financiële) valkuilen van een huwelijksfeest en speelt hierop in. Op deze manier heeft een weddingplanner zich al snel terugverdiend. Het doel is altijd om jou ontspannen aan je huwelijksfeest te laten beginnen en ervoor te zorgen dat jij de hele dag alle bijzondere gebeurtenissen meekrijgt.

Hebben we nog een ceremoniemeester nodig als wij Kirsch inhuren?

Dat is misschien wel het allergrootste voordeel van het inhuren van een weddingplanner! Je hoeft geen vrienden te belasten met het  ceremoniemeesterschap. Ik neem die taken graag en professioneel over. Wel is het altijd handig om toch een contactpersoon aan te wijzen, bijvoorbeeld een getuige. Deze kan mij helpen bij de persoonlijke details, die jullie huwelijksfeest nog specialer maken.

Als jij ziek bent tijden ons huwelijksfeest, is er dan vervanging?

Er is altijd een plan B. Een collega weddingplanner, die mijn werk naadloos over kan nemen. Kirsch is aangesloten bij de Weddingplanners Noord Nederland. Samen hebben wij een vervangingssysteem opgesteld, zodat jullie nooit zonder weddingplanner zitten.

cake png - Wedding
De kers op de taart

Laten we er een feest van maken!