amuse 2162 1920 - Feest
Het leven is een feestje

Een groot Feest

Wij hangen de slingers op

Een bijzondere gebeurtenis vier je met een bijzonder feest

Een kraamfeest, de eerste verjaardag van je zoon of je 50ste verjaardag, allemaal redenen voor een groot feest. Maar je wil ook relaxed naar dit feest toeleven en van het feest genieten. Daar kan ik jou bij helpen! We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, bij jouw thuis of op locatie. Als partyplanner ben ik onderdeel van je feest en jij moet het vertrouwen hebben dat ik hier voor jou een onvergetelijke gebeurtenis van maak.  Er moet dus een klik zijn! Is die er, dan maak ik een offerte. Besluit je om met mij verder te gaan, dan ga ik meteen aan de slag!

 

Partyplanner

Ontspannen binnenkomen op je eigen feest en alle tijd hebben voor je gasten? Dan kun je mij inhuren als full service partyplanner. Wat houdt dat in? Op basis van jouw wensen, maak ik een plan. Ik maak een draaiboek, help met de gastenlijst, doe een voorstel voor locaties, styling, entertainment, eten, vervoer etc. Als alle keuzes zijn gemaakt, onderhoud ik het contact met de leveranciers. Tijdens het feest zorg ik dat alles soepel verloopt, zo kunnen jij zelf optimaal genieten! Wat voor een feestje je ook wilt, ik zorg voor een unieke ervaring waar nog lang over nagepraat wordt. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan bedenken?

fotos web 11 van 13 - Feest
sprinkles confetti candies macaroons and birthday RGZQEXB - Feest

Dagcoördinatie

Je weet hoe jouw feest eruit moet zien en je wil het hele feest samen met je vrienden meemaken. Wel kun je nog wat hulp gebruiken bij een goede invulling van het programma. Ook zijn tips voor een een relaxte voorbereiding welkom. Daar help ik bij! Vooraf bespreken wij jouw plan voor het feest, we lopen alles na en bespreken wat er nog moet gebeuren. Een maand voor aanvang van jouw feest, nemen ik het contact met de leveranciers en de gasten over. Tijdens het feest ben ik aanwezig om te zorgen dat alles goed verloopt en dat jij alle tijd voor je gasten hebt! Willen jullie meer weten?

Ik help je ook met het organiseren van

pouring champagne into a glass ZD7CPMA 433x640 - Feest

Veel gestelde vragen

Wat kost het om Kirsch in te huren?

Huur je Kirsch in als partyplanner, dan maak ik vooraf een inschatting van het aantal uren dat ik denk nodig te hebben voor de voorbereiding van jouw feest. Op basis hiervan maak ik een offerte met een vaste prijs. Natuurlijk kan ik ook losse uren rekenen, de keus is aan jou. Het uurtarief is € 80 inclusief BTW. Huur je mij in als dagcoördinator, dan reken ik een vast bedrag van van € 2250 inclusief BTW. Ik ben dan aanwezig op jouw feest en ben vooraf ongeveer 20 uur bezig met het voorbereiden hiervan.

Wat doet een partyplanner?

Dat hangt af van de afspraak die we maken. In ieder geval kan een partyplanner je altijd goed adviseren over allerlei zaken waar je bij het organiseren van een feest mee te maken krijgt.  Daarnaast kan een partyplanner veel organisatie taken over nemen, van het maken van een tafelschikking tot het contact met de locatie en andere leveranciers. Ook bewaakt een partyplanner het budget, zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan en heb ik mijzelf al snel terug verdiend. Het doel is altijd om jou een ontspannen en een onvergetelijke dag te bezorgen.

Waarom zou ik een partyplanner inhuren?

Je hebt een reden om iets te vieren en wil dit groots aanpakken, alleen waar haal je de tijd en inspiratie vandaan om een leuk feest te bedenken en te organiseren. Je wilt het feest ook ècht meemaken en alle tijd hebben voor je gasten. Als je een partyplanner inhuurt, kom je uitgerust op je feest aan en kun je alle tijd aan je gasten besteden. Dat is toch pas echt feestvieren?

Is er vervanging bij ziekte?

Ja, bij Kirsch is er altijd een plan B. Ik zorg vooraf dat er een goede vervanger beschikbaar is die mijn taken over kan nemen.

cake png - Feest
De kers op de taart

Laten we er een feest van maken!