04 02 2020 Stephanie de Groot kleine bestanden LSfotografie 015 - Corporate events
Jouw verhaal breng je
over met een feestje

corporate events

Wij maken werk van jouw evenement

Corporate events

Je hebt iets te vieren, maar hebt het eigenlijk te druk om het zelf te organiseren. Of je nu je personeel in het zonnetje wil zetten, een nieuw product wil presenteren of je klanten beter wil leren kennen, ik help je bij het plannen van jouw feest of evenement. Met jouw doel en wensen als uitgangspunt, creëer ik een uniek evenement, waar nog lang over nagepraat wordt. Ik neem het contact met de gasten, leveranciers, de eventuele locatie, entertainment etc. over, zodat jij je kunt blijven richten op je eigen werkzaamheden.

Ook bij corporate events vind ik het belangrijk dat het evenement origineel en persoonlijk is . Het moet uitstralen wat jij wil vertellen! Daarom maak ik altijd graag eerst kennis met jou en je bedrijf. Is er een klik, dan maak ik graag een offerte. Ga jij akkoord, dan ga ik meteen aan de slag. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? 

IMG 1587 - Corporate events
grote 2736982 1920 2 - Corporate events

Netwerk bijeenkomsten

Netwerken is een belangrijk middel om met andere ondernemers in contact te komen en kan op veel manieren en in veel vormen plaatsvinden. Als deelnemers zich op hun gemak voelen en de bijeenkomsten elke keer weer interessant en tot in de puntjes geregeld zijn, zijn netwerkgroepen het meest succesvol. Willen je jullie netwerkbijeenkomst soepel laten verlopen en deze vooral gebruiken om te netwerken? Maar is ieders agenda eigenlijk te vol, om echt werk te maken van een goed lopend programma? Laat mij je dan helpen bij de organisatie. Ik neem het contact met leveranciers, sprekers en leden/deelnemers van jou over. Zo is jullie bijeenkomst altijd professioneel geregeld en interessant om aan deel te nemen. Wil je weten wat er mogelijk is en hoe ik jouw netwerkgroep kan helpen?

Ik help je ook met het organiseren van

pouring champagne into a glass ZD7CPMA 433x640 - Corporate events

Veel gestelde vragen

Wat kost het om Kirsch in te huren voor ons evenement?

Dat is afhankelijk van de afspraken die wij maken. Vooraf maak ik een inschatting van het aantal uren dat ik aan de organisatie van jouw feest of evenement kwijt ben. Op basis hiervan maak ik een offerte. Natuurlijk is het ook mogelijk om de werkelijke uren te factureren. Het uurtarief is € 70 excl. BTW.

Waarom zou ik Kirsch inhuren?

Ieder heeft zo zijn specialiteit. Die van Kirsch is het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Je wil een productpresentatie geven of je personeel bedanken, maar dit mag niet ten koste gaan van de tijd die je in je eigen bedrijf kunt steken. Ik neem de organisatie over en zorg voor een uniek en persoonlijk feest of evenement. We spreken af welke contactmomenten er zijn, waardoor je niet elk moment lastig gevallen wordt met details. Op het feest zelf kun jij ontspannen en heb je alle tijd voor jouw gasten.

Wat kun jij doen om onze netwerkgroep te ondersteunen?

Netwerkgroepen bestaan vaak uit vrijwilligers, die graag contact onderhouden met collega-ondernemers. Iedereen maakt graag tijd vrij voor de bijeenkomst, maar niemand staat te popelen om de bijeenkomst te organiseren. Ik doe dat graag voor jullie. In overleg met jullie bestuur, organiseer ik de bijeenkomsten. Dit kan variëren van het vastleggen van de locatie en catering, het regelen van bijvoorbeeld een spreker tot het uitnodigen van de leden.

Hoe worden de kosten van derde partijen doorberekend?

Kosten voor de huur van catering, entertainment, locaties etc. worden 1 op 1 aan jou door de derde partij gefactureerd. Krijg ik korting, dan wordt deze ook aan jou doorberekend. Ik vraag wel offertes voor je aan en ik maak vooraf een inschatting van de kosten, maar de eindfactuur gaat direct naar jou.

cake png - Corporate events
De kers op de taart

Laten we er een feest van maken!