04 02 2020 Stephanie de Groot kleine bestanden LSfotografie 004 - Kirsch
Zin in een feestje?

Stephanie de Groot

Kirsch Wedding & Event planning

Kirsch maakt van èèn feest jouw feest!

Uniek en tot in de puntjes verzorgd

Jij hebt iets te vieren, maar je kunt wel wat inspiratie en organisatietalent gebruiken?  Ik kan je helpen. Kirsch is een full service organisatiebureau, dat je helpt bij het plannen van jouw huwelijksfeest, feest of evenement. Ik help je om jouw droomfeest werkelijkheid te maken en neem het regelwerk van je over.  Van een locatie selecteren tot het uitzwaaien van de gasten en alles daartussen! Ik maak een draaiboek, help bij het kiezen van een locatie en ben ceremoniemeester.

Alles om jou te ontlasten, zodat jij een ontspannen voorbereiding van jouw huwelijksfeest of evenement hebt. Ook help ik je binnen jouw budget te blijven. Maar bovenal zorg ik ervoor dat  jouw feest persoonlijk en tot in de puntjes verzorgd is. Door mijn ervaring weet ik waar ik op moeten letten om dit bereiken. Jij en jouw gasten moeten zich volledig op hun gemak voelen en genieten van alles wat er gebeurt. Wil je weten hoe ik jullie kan helpen? Stuur dan een berichtje

04 02 2020 Stephanie de Groot kleine bestanden LSfotografie 009 - Kirsch

Ik maak van jouw feest een onvergetelijk feest!

Ik ben Stephanie de Groot en woon in het mooie Drenthe. Samen met mijn man, 4 kinderen en onze hond. Én ik ben eigenaar van Kirsch! Een organisatiebureau gespecialiseerd in feesten en evenementen.

Ik heb de Hogere hotelschool in Leeuwarden gedaan. Tijdens mijn studie ben ik al gaan werken als receptioniste in een hotel aan de Amsterdamse grachtengordel. Leerzaam en een ware belevenis! Ik ben daarna blijven werken in verschillende hotels en heb veel ervaring kunnen opdoen. Na nog wat omzwervingen ben ik uiteindelijk als event planner voor een Landgoed hotel gaan werken, hier heb ik ècht geleerd huwelijken en evenementen te organiseren. We faciliteerden meer dan honderd evenementen per jaar, van heel klein tot heel groot. Daarbij was mijn grootste uitdaging om iedereen toch een uniek feest te geven. Deze schat aan ervaring helpt mij nu om voor al mijn klanten een originele en persoonlijke ervaring te creëren. Elk feest is anders en het blijft bijzonder om er onderdeel van te zijn. Wil je meer over mij weten? Neem gerust contact met mij op!

cake png - Kirsch
De kers op de taart

Laten we er een feest van maken!