Aanzoek
Stephanie de Groot

Hét aanzoek

waarop je lief alleen ja kan zeggen

Een aanzoek exclusief en bedacht voor jullie alleen!

Jij hebt de allerleukste partner en die verdient een aanzoek zó speciaal dat deze elke droom overtreft! Exclusief en speciaal voor jullie ontworpen! 

Wordt je partner blij van avontuur, een zwembad in een zonnig oord of van samen thuis zijn? Jij vertelt mij alles over haar, waar ze blij van wordt, wat ze doet met vriendinnen, haar hobby’s, lievelingseten, favoriete uitje. Als ik een goed beeld heb, bedenken we samen een aanzoek, speciaal voor jullie.  Ik regel alles waar jij stress van hebt. Od dit nu de ring of de perfecte locatie is. Het vervoer of een excuus om daar te zijn, ik help je! Het enige wat jij ècht zelf moet doen? Oefenen op je die ene vraag!

Benieuwd wat ik voor jullie kan bedenken?

aanzoek

Ik ben ook 

Aanzoek

Veel gestelde vragen

Organiseer je ook huwelijksfeesten in het buitenland?

Ja, ik organiseer ook huwelijken in het buitenland. Dus droom je altijd al van trouwen op een zandstrand of in de Franse Alpen, ik help je graag.

Wat doet een weddingplanner?

Dat hangt af van de afspraak die we maken. Over het algemeen organiseert een weddingplanner jouw huwelijksfeest en bewaakt deze ook jouw budget. Ik adviseer je bij de keuzes die je moet maken en zorg voor een goed lopend en relaxed programma voor jou en je gasten.  Een weddingplanner kent de valkuilen van een huwelijksfeest en speelt hierop in. Op deze manier heeft een weddingplanner zich al snel terugverdiend. Het doel is altijd om jou ontspannen aan je huwelijksfeest te laten beginnen en ervoor te zorgen dat jij de hele dag alle bijzondere gebeurtenissen meekrijgt.

Hebben we nog een ceremoniemeester nodig als wij Kirsch inhuren?

Dat is misschien wel het allergrootste voordeel van het inhuren van een weddingplanner! Je hoeft geen vrienden te belasten met het  ceremoniemeesterschap. Ik neem die taken graag en professioneel over. Wel is het altijd handig om toch een contactpersoon aan te wijzen, bijvoorbeeld een getuige. Deze kan mij helpen bij de persoonlijke details, die jullie huwelijksfeest nog specialer maken.

Laten we er een feest van maken!