couple 2162950 1920 - Trouwen in Friesland
Weddingplanner nodig?

Trouwen in Friesland

Ik maak van jouw bruiloft een feestje!

Je gaat trouwen in Friesland!

Kun je wel wat inspiratie en hulp bij de organisatie van jouw huwelijksfeest gebruiken?  Ik help je graag! 

Als weddingplanner ben ik onderdeel van jullie feest en je moet er dus vertrouwen in hebben dat ik jullie huwelijksfeest tot een onvergetelijk gebeurtenis maak! Of je nu gaat trouwen in Friesland of aan de andere kant van de wereld. Er moet een klik zijn! Is die er, dan maak ik een offerte voor jullie. Besluiten jullie om met mij verder te gaan, dan ga ik meteen aan de slag! 

Weddingplanner

Gaan jullie trouwen in Friesland en wil je dat de organisatie van jullie huwelijk relaxed verloopt. Wil je alles bewust meemaken en vooral genieten. Willen jullie je vrienden niet met het ceremoniemeesterschap belasten? Dan kun je mij inhuren als full service weddingplanner! Wat houdt dat in?

Op basis van jullie wensen, maak ik een plan. Ik maak een draaiboek, help met de gastenlijst, doe een voorstel voor locaties, styling, entertainment, vervoer etc. Als alle keuzes zijn gemaakt, onderhoud ik het contact met de leveranciers, maar ook met jullie bruidspersoneel. Zij kennen jullie als geen ander en kunnen mij daarom goed helpen bij het invullen van persoonlijke details. Tijdens het huwelijksfeest heb ik zelf de regie, zo kunnen jullie en jullie bruidspersoneel optimaal genieten! Hoe jullie droombruiloft er ook uit ziet, het belangrijkste is dat het jullie feest is! Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan bedenken?

landscape 4931840 1920 - Trouwen in Friesland
indoors 3117027 1920 - Trouwen in Friesland
wedding 1238430 1920 - Trouwen in Friesland

Dagcoördinatie

Eigenlijk vinden jullie het heel leuk om jullie eigen bruiloft vorm te geven. Je gaat trouwen in Friesland en je hebt al een locatie op het oog, maar je kunt wel wat organisatietalent gebruiken om van jullie plan een goed lopend feestje te maken. Ik kan helpen, zodat jullie een relaxte aanloop naar jullie huwelijksfeest hebben. Enkele maanden vooraf bespreken we de hele bruiloft, we lopen alles na en zetten de puntjes op de i. Een maand voor aanvang van jullie huwelijk neem ik het contact met de leveranciers over. Daarnaast onderhoud ik het contact met de gasten en ben ik jullie ceremoniemeester. Op het huwelijksfeest zelf ben ik aanwezig om te zorgen dat alles goed verloopt en dat jullie het hele feest meemaken! Willen jullie meer weten?

Ik help je ook met het organiseren van

pouring champagne into a glass ZD7CPMA 433x640 - Trouwen in Friesland

Veel gestelde vragen

Wat kost het om Kirsch als weddingplanner in te huren?

Huur je Kirsch in als weddingplanner, dan maak ik vooraf een inschatting van het aantal uren dat ik denk nodig te hebben voor de organisatie van jullie huwelijk.  Op basis hiervan maak ik dan een offerte met 1 vast bedrag. Natuurlijk kan ik ook losse uren rekenen, de keus is aan jou. Het uurtarief is € 80 inclusief BTW. Huur je mij in als dag-coördinator, dan reken ik een vast bedrag van van € 2250 inclusief BTW. Ik ben dan aanwezig op jullie huwelijksdag en ben vooraf ongeveer 20 uur bezig met het voorbereiden van jullie dag.

Organiseer je ook huwelijksfeesten in het buitenland?

Ja, Kirsch organiseert ook huwelijken in het buitenland. Dus droom je altijd al van trouwen op een zandstrand of in de Franse Alpen, wij helpen je graag.

Wat doet een weddingplanner?

Dat hangt af van de afspraak die we maken. Over het algemeen organiseert een weddingplanner jouw huwelijksfeest en bewaakt deze ook jouw budget. Ik adviseer je bij de keuzes die je moet maken en zorg voor een goed lopend en relaxed programma voor jou en je gasten.  Een weddingplanner kent de (financiële) valkuilen van een huwelijksfeest en speelt hierop in. Op deze manier heeft een weddingplanner zich al snel terugverdiend. Het doel is altijd om jou ontspannen aan je huwelijksfeest te laten beginnen en ervoor te zorgen dat jij de hele dag alle bijzondere gebeurtenissen meekrijgt.

Hebben we nog een ceremoniemeester nodig als wij Kirsch inhuren?

Dat is misschien wel het allergrootste voordeel van het inhuren van een weddingplanner! Je hoeft geen vrienden te belasten met het ceremoniemeesterschap. Ik neem die taken graag en professioneel over. Wel is het altijd handig om toch een contactpersoon aan te wijzen, bijvoorbeeld een getuige. Deze kan mij helpen bij de persoonlijke details, die jullie huwelijksfeest nog specialer maken.

Als jij ziek bent tijden ons huwelijksfeest, is er dan vervanging?

Er is altijd een plan B. Een collega weddingplanner, die mijn werk naadloos over kan nemen. Kirsch is aangesloten bij de Weddingplanners Noord Nederland. Samen hebben wij een vervangingssysteem opgesteld, zodat jullie nooit zonder weddingplanner zitten.

cake png - Trouwen in Friesland
De kers op de taart

Laten we er een feest van maken!