ceremoniemeester
Stephanie de Groot

Ceremoniemeester

voor een ontspannen bruiloft

Geniet van jullie bruiloft!

Jullie vinden het eigenlijk heel leuk om je eigen bruiloft vorm te geven, maar kunnen wel wat hulp gebruiken om van jullie plan een goed lopend feest te maken.

Ruim voorafgaand aan jullie bruiloft spreken we het hele huwelijksfeest door. We lopen alles na en zetten de puntjes op de i. Samen bespreken we wat nog gedaan moet worden en wat jullie hierin van mij kunnen verwachten.

Een maand voor aanvang van jullie huwelijksdatum neem ik het contact met de leveranciers  en jullie gasten over. Tijdens de bruiloft ben ik jullie ceremoniemeester. Op het huwelijksfeest zelf ben ik dus aanwezig om te zorgen dat alles goed verloopt, zodat jullie en jullie vrienden het hele feest meemaken! Willen jullie meer weten?

ceremoniemeester

Wat ik ook doe

Veel gestelde vragen

Organiseer je ook huwelijksfeesten in het buitenland?
Ja, Kirsch organiseert ook huwelijken in het buitenland. Dus droom je altijd al van trouwen op een zandstrand of in de Franse Alpen, ik help je graag.
Wat doet een weddingplanner?
Dat hangt af van de afspraak die we maken. Over het algemeen organiseert een weddingplanner jouw huwelijksfeest en bewaakt deze ook jouw budget. Ik adviseer je bij de keuzes die je moet maken en zorg voor een goed lopend en relaxed programma voor jou en je gasten.  Een weddingplanner kent de (financiële) valkuilen van een huwelijksfeest en speelt hierop in. Op deze manier heeft een weddingplanner zich al snel terugverdiend. Het doel is altijd om jou ontspannen aan je huwelijksfeest te laten beginnen en ervoor te zorgen dat jij de hele dag alle bijzondere gebeurtenissen meekrijgt.
Hebben we nog een ceremoniemeester nodig als wij Kirsch inhuren?
Dat is misschien wel het allergrootste voordeel van het inhuren van een weddingplanner! Je hoeft geen vrienden te belasten met het  ceremoniemeesterschap. Ik neem die taken graag en professioneel over. Wel is het altijd handig om toch een contactpersoon aan te wijzen, bijvoorbeeld een getuige. Deze kan mij helpen bij de persoonlijke details, die jullie huwelijksfeest nog specialer maken.
Als jij ziek bent tijden ons huwelijksfeest, is er dan vervanging?
Er is altijd een plan B. Een collega weddingplanner, die mijn werk naadloos over kan nemen. Kirsch is aangesloten bij de Weddingplanners Noord Nederland. Samen hebben wij een vervangingssysteem opgesteld, zodat jullie nooit zonder weddingplanner zitten.

Laten we er een feest van maken!