Hét aanzoek gaat traditiegetrouw hand in hand met een ring. Het is geen verplichting, maar het is wel leuk natuurlijk! Maar hoe weet je nu waar je je aanstaande blij mee maakt en hoe zorg je ervoor dat je een beetje indruk maakt met deze ring?

Is er een erfstuk of traditionele verlovingsring in de familie.

Heb je in de familie een verlovingsring die traditiegetrouw van bijvoorbeeld de moeder naar de verloofde van de oudste zoon gaat? Of is er in jouw cultuur of in jouw geloof een speciale traditie? Is dit het geval? Dan is het natuurlijk heel waardevol om in deze traditie mee te gaan. Geloof mij; een vrouw hecht meer waarde aan de betekenis achter de ring, dan aan de werkelijke waarde.

Neem de tijd om de sieraden van je aanstaande te bestuderen.

Wat draagt je aanstaande in het dagelijks leven, wordt ze überhaupt blij van een ring of zou ze veel gelukkiger worden van bijvoorbeeld een ketting of oorbellen. Draagt ze graag fijne of juist robuuste sieraden? Houdt ze van antiek of liever modern? Eén ding waar je zeker rekening mee moet houden is met de kleur goud die je aanstaande bij voorkeur draagt, zo weet je zeker dat het sieraad gedragen kan worden met de andere sieraden.

Overdrijf!

Tot slot; Overdrijf!!! En dan bedoel ik niet dat je een enorme steen moet kiezen of dat het sieraad tenminste 5 cijfers voor de komma moet kosten. Kies wel voor een net iets mooiere steen of een ring met een hoger karaat. Hou hierbij in gedachten dat jouw aanstaande deze ring de rest van haar leven zal dragen en hem misschien wel weer doorgeeft aan jullie dochter of kleindochter.

 

Wil jij een aanzoek doen? Niet zomaar op je knieën, maar op een manier die zó magisch en exclusief is dat het jullie liefde ècht recht doet? Dit is mijn specialiteit! Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan bedenken? Neem contact op!