Je hebt al eeuwig een Pinterest map vol met inspiratie, je weet al waar je wilt trouwen, hoeveel mensen je uitnodigt, je weet ook wat je niet wilt en je hebt hele goeie vrienden die zeker een goede ceremoniemeester zullen zijn. Waarom zou je je dan nog een wedding planner inhuren? Eerlijk is eerlijk een huwelijksfeest plannen is best veel werk. Als je dit dan ook nog wil combineren met je dagelijkse bezigheden, kan dit al snel redelijk stressvol worden. Voor je het weet voel jij je bridezilla en ben je doodop voordat het feest überhaupt begonnen is! Dat alleen al is een goede reden om een wedding  planner in te huren, maar er zijn er meer…

1.   Het is een professional.

Een huwelijk voelt al snel aan als een militaire operatie als je alle details gaat invullen. Leuk die strobalen, kleden en mooie bloemen, maar jouw droomlocatie heeft die zelf niet in de collectie. Hoe ga je dat nu weer regelen? En hoe krijgen we de gasten van de ene naar de andere locatie? Die gasten mailen ook allemaal dat ze komen, maar wie had nou ook al weer een voedselallergie? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een wedding planner heeft al vaker met dit bijltje gehakt en zal dit allemaal voor jou regelen. Zij heeft het overzicht, weet waar valkuilen zitten en zal hierop inspelen. Gaat het toch regenen tijdens de receptie, zij zorgt dat alle gasten naar binnen kunnen. Zij zorgt voor de details die van een leuke bruiloft een fantastische bruiloft maken!

2.    Een wedding planner is ook een ceremoniemeester.

Is jou al eens de eer toegekomen om ceremoniemeester op een huwelijk te zijn? Heel lief en eervol dat je gevraagd wordt, maar laten we eerlijk zijn…het is natuurlijk eigenlijk verschrikkelijk! Je bent vooraf superdruk met het regelen van de laatste dingen en tijdens het feest ben je druk met alle gasten, de muziek checken, het draaiboek volgen etc.  Voordat het feest begonnen is ben jij al te moe om nog een beetje leuk de bruiloft van je vrienden mee te krijgen. Een wedding planner neemt ook deze taken over. Zij zorgt dat als geregeld is en is er voor de gasten tijdens het huwelijksfeest. Je vrienden kunnen dus gewoon mee feesten en dat is toch eigenlijk veel leuker!

3.    Een wedding planner helpt jou je aan je budget te houden.

Jij hebt waarschijnlijk een beeld bij wat je wensen zijn voor je bruiloft. En geloof mij, alles is mogelijk! Maar hoe groot je budget ook is, het is heel makkelijk om hier overheen te gaan. We doen toch die andere taart, die leuke vrienden van de vorige vakantie moeten er toch eigenlijk ook bij zijn, de cocktailbar is toch ook eigenlijk wel leuk etc. etc. Een wedding planner helpt je het verhaal realistisch te houden en kent daarnaast de gangbare prijzen, weet hoeveel drankjes er op een feest gedronken worden en helpt je bij financiële keuzes die gemaakt moeten worden. Zo heeft een wedding planner zichzelf al heel snel terugverdiend!

Meer weten? Stuur een berichtje!